Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novi Piaggio Porter NP6.

Pred vama je model dizajniran sa ciljem da se istakne u segmentu prevoza tereta kratkog dometa. Porter NP6 jedino je vozilo ove vrste koje je spoj vrhunskog kapaciteta tereta, smanjene dimenzije, izvanredna okretnost koje pokreće ekološki motor. Nadalje, Porter NP6 je visokih performansi, ali i konkurentan u pogledu kupovine i operativnih troškova.

Skoro dvadeset godina od svog rođenja, 1992. godine, „veliki radnik u maloj veličini“ potpuno je preuređen: predstavljajući Piaggio Porter NP6, generaciju novih vozila, zamišljenih i dizajniranih za dodatno poboljšati tipične vrednosti Portera, vozila koje može kombinovati kao kompaktni automobil, dimenzija s izvanrednim teretnim kapacitetom.

Odlikuje ga, novi pogonski sklopljeni CombiFuel, usmeren na smanjenje potrošnje izvora energije, akcenat na zaštiti životne sredine, verzija samo s benzinom i u potpunosti predlaže dva pogonska agregata, nazvana CombiFuel, ekološki: linijski, 1,5-litra, Euro 6 četvorocilindraš s kombinovanim benzinom + UNP-om ili sistem za gorivo benzin + metan.

Motor 1498 ccm, EURO 6G standard, 16 ventila. Motor sa izuzetnim performansama, čija maksimalna snaga se povećava za 30 %, 78kW pri 6000 obrtaja u minuti, najveći obrt je 136 Nm pri 4500 o/min.

Piaggio je savršeni odnos veličine i tereta, mali ali maksimiziranog kapaciteta nosivosti.
Parabolične opruge, omogućuju nosivost tereta od 1.000 kg na prednjoj osovini i do 2.020 kg na
zadnjoj osovini.

Model koji je poseban fokus stavio na zaštitu i udobnost. Porter NP6 je osmišljen sa ergonomskim položajem za vožnju da imaju široku i neposrednu vidljivost, a time olakšavaju vožnju i parkiranje, zahvaljujući sedištima postavljenim na ispravnoj visini i mali upravljač.

Porter NP6 dostupan je u pet različitih paketa opreme: Start, Plus, Top, HD i
HD Top koji uključuju, uz standardnu ​​modernu opremu, širok raspon uređaja za
poboljšanje kvaliteta života na putu i u vožnji.

Na raspolaganju vam je 1400 različitih kombinacija ovog modela Porter NP6. U bojama; safir plava, narandžasta, crvena, siva, i prljavo bela.

Kompletne detalje o modelu možete pročitati u detaljnoj prezentaciji Piaggo Porter NP6 pogledajte u PDF formatu.

Zvanične objave o modelu i specifikaciju možete pročitati na engleskom jeziku i italijanskom jeziku.