iveco_logo (1)

S ponosom možemo reći da smo dugogodišnji partneri sa kompanijom Iveco, koja iza sebe ima

40 godina izvrsnosti, 150 godina iskustva. Kroz istoriju, stalna investiranja, saveze i međunarodna zajednička ulaganja, IVECO je postao svetski prepoznatljiv lider u drumskom prevozu. Ovo znači postati grupacija koja ima dobar “know-how”, koja najbolje može izraziti tehnološke inovacije i dokazati se u smislu proizvodnje i poslovanja u svakom smislu te reči.

Karakteristike proizvoda su odlične performanse vozila koja su postala glavni protagonisti na putevima širom sveta. Danas posle 150 godina postojanja i dalje prenose jednu poruku, da je reč o pouzdanim vozilima, pouzdanim partnerima.

“Transport je energija – obuhvata sve Iveco vrednosti.

U svojoj paleti ponude imaju laka vozila, srednja vozila, teška vozila. X-Way, terenska vozila i vozila za transport putnika.

Laka vozila

van-daily2019-iveco-menu
DAILY FURGON
DAILY ŠASIJA KABINA
DAILY ŠASIJA KABINA
DAILY HI-MATIC
DAILY HI-MATIC
DAILY BLUE POWER
DAILY BLUE POWER

Srednja vozila

EUROCARGO
EUROCARGO 4X4
EUROCARGO 4X4
EUROCARGO 4X4

Teška vozila

NOVI S-WAY
NOVI S-WAY
STRALIS
STRALIS
STRALIS NP
STRALIS NP
STRALIS W-WAY
STRALIS W-WAY
TRAKKER
TRAKKER

Dodatne
usluge

Prodaja polovnih vozila

West Truck nudi širok izbor vozila kupcima zainteresovanih za polovna vozila koja su sigurna, pouzdana i za koja garantuje Iveco.

Naša vozila su prošla niz provera i pregleda. Na osnovu njihovih posebnih obeležja, kao što su godište, kilometraža, potrošenost guma i rad na obnovi, vozila su podeljena u tri grupe - Premium, Comfort i Basic - radi lakšeg izbora, prema potrebama kupaca.

Tim profesionalaca podržava i usmerava naše kupce u izboru odgovarajuceg polovnog vozila prema budućoj nameni vozila i mogucnosti kupca, kao i u vezi garancije, finansiranja i uslugama mobilnosti.

Servis

WEST TRUCK je uvek tu! Naši servisni centri su Vam na raspolaganju.

West Truck je savršeno svesna da svaki trenutak je važan. Da vaš posao i poslovanje, kretanje ne može da se zaustavi i stane.

Zato zahvaljujući našem sistemu West Truck Uvek tu! možete računati na našu tehničku, servisnu i korisničku podršku 7 dana u nedelji.

 

Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni.

Možete nas dobiti u zavisnosti od usluge koju trebate:

- direktno poštom na koju odgovaramo u kratkom roku

- nadzor sistema i daljinsku pomoć

- izlazak na teren po potrebi

- Podršku našeg servisnog centra.